Juridisch en belastingadvies met een personal touch 

Lexcore is een middelgroot advocaten- en belastingadvieskantoor in Tilburg, waar persoonlijke service centraal staat. Wij werken voornamelijk met en voor bedrijven en ondernemers, in Nederland en daarbuiten. Daarnaast behoren vermogende particulieren en accountants- en administratiekantoren tot onze klanten.

Fiscaal en juridisch advies onder één dak

Lexcore biedt fiscale en juridische ondersteuning onder één dak. Hierdoor kunnen we u optimaal van dienst zijn en efficiënt bijstaan, door al in een vroeg stadium te adviseren over juridische en fiscale kansen en risico’s. Onze medewerkers zijn economisch goed onderlegd en staan ook op het gebied van cijfers hun mannetje.

Betere service, lagere prijzen

Lexcore biedt een goede prijs/kwaliteit-verhouding. U krijgt minimaal dezelfde kennis en kunde als bij grote internationale kantoren, maar onze persoonlijke service is beter en onze prijzen zijn lager. De lijnen zijn kort bij ons; u praat direct met een fiscaal of juridisch specialist en niet met een assistent. En als het nodig is, brengen we u in contact met ons netwerk van adviseurs, zoals accountants, assurantietussenpersonen, bankiers etc. in zowel binnen- als buitenland. 

Voor wie nog meer?

Het grootste deel van onze klantenkring bestaat uit bedrijven en ondernemers. Daarnaast werken we voor vermogende particulieren en accountants- en administratiekantoren. Tot slot biedt Lexcore specifieke dienstverlening aan buitenlandse ondernemingen die in Nederland zaken willen doen.

180 jaar ervaring

Expertises

Hier vind je ons

Kantoor Tilburg